info-img

Eviny Fornybar søker Fysisk krafthandler

Bli en del av teknologi- og forvaltningsmiljøet i Eviny Fornybar!

Eviny Fornybar er en del av kjernevirksomheten i Eviny og en viktig bidragsyter i vår jakt på null utslipp gjennom fornybar kraftproduksjon. Vår kjerneoppgave er å skape merverdi av vannet, og i dag er verdien av fornybar og regulert energi større enn noensinne.

I hundre år har vannkraft vært grunnlaget for vår virksomhet og vi er klare for hundre år til. Drift av kraftverk har alltid krevd avansert teknologi, men fremover ligger det store verdier i mer avansert beregning av optimalt tidspunkt for hvordan vil skal utnytte vannet i våre magasiner. Meteorologer, økonomer og teknologer må sammen bidra til å få opp innovasjonstakten, øke bruken av dataanalyser og tunge databeregningsalgoritmer for å lykkes med dette samfunnsoppdraget. Til dette trenger vi nye og flere perspektiv, ny teknologi, konkrete endringer og en vilje å gjøre en forskjell. Enkelt sagt, men i virkeligheten en kompleks oppgave å løse.

Derfor søker vi etter Fysisk krafthandler som vil være helt sentral i den daglige jobben med å utnytte vannkraftressursene våre på en bærekraftig og økonomisk optimal måte. Du vil inngå i et tverrfaglig team med dedikerte og dyktige kollegaer, og vil få brukt din kompetanse i tett samhandling med fagmiljøet.

Vil du være med på å gjøre en forskjell i et høyteknologisk Fornybarkonsern?

Typiske kjerneoppgaver/arbeidsoppgaver

  • Deltakelse i arbeidstidsordning for agering på seksjon Fysisk Handel
  • Utarbeide prisingsstrategier for agering i de fysiske markedene (spot, intradag, balanse- og systemtjenester)
  • Bistå i utvikling av beslutningsstøtteverktøy for multimarkedsagering
  • Delta i faglige fora for markedsutvikling og -utnyttelse av regulerbar vannkraft (eks. Statnett, NVE, Energi Norge, kraftbørser, internt Eviny ol)
  • Utfordre etablert tankesett inn Fysisk Handel for få fram muligheter som kan skape økt verdi for selskape

Vi legger vekt på at du.. 

.. har master i økonomiske eller tekniske fag
.. har gode kunnskaper innen modellering, programmering (Python) og dataanalyse
.. er analytisk og forretningsorientert
.. drives av gleden av å få en løsning til å virke
.. er initiativrik og med gode kommunikasjonsevner
.. har fokus på kvalitet i leveranser

Hvorfor bli en del av vårt team og konsern?  

Vårt forretningsområde går rett inn i kjernen på samfunnets mål, å bli mer bærekraftig og senke/fjerne utslipp fra historiske løsninger vi ikke lengre kan vente med å finne nye løsninger for. Det er det alle våre ansatte ‘egentlig’ holder på med, og ved å bli en del av oss får du muligheten til å bidra i jakten på null utslipp. Teamet du blir en del av er direkte koblet mot vår strategi om å skape merverdi av vannet. Det betyr at teamet, din rolle og ditt bidrag har en stor verdi for oss, og for samfunnet!

I tillegg er Eviny et solid konsern med sterke fagmiljøer og gode utviklings- og karrieremuligheter med dedikert tid til faglig utvikling. Vi mener selv at vi tilbyr interessante arbeidsoppgaver i et godt arbeidsmiljø med gode personal- og velferdsordninger – og det i et av de mest spennende miljøene for teknologi og dataanalyse på Vestlandet (og Norge?)! Vi kan derfor tilby deg lønn etter kvalifikasjoner, gode pensjonsordninger, velferdsklubber for både spillentusiaster og sportsinteresserte, Ung35 klubb, hjemmekontorordning og fleksible arbeidstider, sosiale arrangementer samt kontor i flotte lokaler.

Vil du være med i et vinnende team? Ta gjerne kontakt med Stein Erik eller Kristina for en prat om muligheten hos oss. 

Eviny
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Bergen
Søknadsfrist: 07.04.2024
 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har mer enn 7.000 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Se priser her.

 

Bestill annonsepakke nå