info-img

Hafslund søker Fagleder bygg - Glomma

Har du kompetanse innen bygg og vil jobbe i en avgjørende fagstilling?

Vi er Norges nest største kraftprodusent, og har over 80 kraftverk over store deler av Sør-Norge. Her står vannkraften sentralt, og vi skal øke den fornybare produksjonen kraftig i årene som kommer. Enten du jobber direkte med driften av våre kraftverk, med kraftmarkedsoperasjoner eller i en støttefunksjon - vil du hos oss bidra til den grønne omstillingen av samfunnet!

Men hva er vel kraftverk og energiproduksjon uten dedikerte og kompetente medarbeidere som er klare til å forme fremtiden? Det er her du kommer inn!

Vi er i en spennende fase med stor aktivitet og mange prosjekter, og er nå på utkikk etter deg som vil fylle rollen som fagleder bygg hos oss! Er du en engasjert og teamorientert person, med sterk fagkompetanse innen bygg?

Som fagleder bygg, i avdelingen Planlegging, fag og prosesstøtte (PFP), vil du yte faglig veiledning og driftsstøtte til samtlige medarbeidere i kraftverksområdet Glomma. Kraftverksområdet Glomma består av fire store kraftverk som starter i nord ved utløpet av Øyeren inn mot Solbergfoss, deretter Kykkelsrud, så Vamma, og ender ved kraftverket Sarp/Hafslund i Sarpsfossen. Du vil ha en variert arbeidshverdag og bidra operativt i vedlikeholdsoppgaver, tilstandskontroller, beredskap, brannvern, rehabilitering og utbyggingsprosjekter ved behov.

Avdelingen Planlegging, fag og prosesstøtte (PFP) vil yte faglig førstelinjestøtte til driftsavdelingen og bestå av fagledere innen bygg, elektro og mekanisk i hvert av de fire kraftverksområdene. Sammen vil dere bli et stort, tverrfaglig miljø.

Stillingen rapporterer til leder planlegging, fag og prosesstøtte Glomma,  og oppmøtested vil være på Kykkelsrud. 

Hva vil du jobbe med i stillingen som fagleder bygg?  

 • Sikre faglig kompetanse og planlegging i kraftverksområdet med mål om høy tilgjengelighet, optimalt vedlikehold og effektiv drift av kraftverkene. Både enkelt vedlikehold og mer komplekse prosjekter
 • Sikre at prosesser utføres likt, yte førstelinje fagstøtte, prosjektledelse og prosjektstøtte ved behov, og være kontaktpunkt mot tilgrensende avdelinger.
 • Bidra til utvikling, kvalitetssikring og revisjon av forebyggende vedlikehold, basen på relevante komponenter, konstruksjoner og bygningsmasser
 • Sørge for at oppgaver blir utført i samsvar med Hafslund Ecos gjeldende strategi, verdier og etiske retningslinjer
 • Brannvern i våre anlegg

Hos oss vil du bli en del av et team som

Har godt humør: Vi tror på å ha det gøy mens vi jobber. Det er alltid rom for en god vits eller en morsom historie. Vi mener selv vi har utviklet en positiv og morsom arbeidskultur!

Prioriterer teamarbeid: Sammen er vi sterke! Vi tror på å jobbe sammen og støtte hverandre. Enten det er å løse utfordringer eller å feire suksesser, er vi alltid der for hverandre.

Jobber tverrfaglig: Vårt fokus er å finne de beste løsningene og da trenger man å jobbe på tvers av fagene. Vi tror at dette gir en mer interessant og utviklende arbeidshverdag som stimulerer til de gode idéene.

Kribler det i fingrene etter å søke? Vi ser for oss at

Du er en person som setter HMS høyt på agendaen i alt du gjør. Du er interessert i ny teknologi, evner å se forbedringer og tenke helhetlig. Du setter deg raskt inn i ulike utfordringer og problemstillinger, og har god planlegging og gjennomføringsevne. Du trives med å jobbe strukturert og målrettet, både selvstendig og i team. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Vi ser også for oss at du har:

 • Utdannelse på fagskoleingeniør-nivå eller annen relevant utdannelse er en fordel. Erfaring kan kompensere for utdannelse
 • Erfaring fra drift og vedlikehold av kraftanlegg, energiforsyning, industri, bygg og anlegg, offshore eller annen relevant praksis
 • Gode IT-kunnskaper, systemforståelse og evne til å ta i bruk nye verktøy som effektiviserer og automatiserer arbeidsoppgaver
 • Tung fagkompetanse, samt evne til å utvikle medarbeidere.
  Erfaring med prosessforbedring, strukturering og planlegging av komplekse arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Førerkort klasse B

Det viktigste er ikke hva du har gjort tidligere, men hvem du er. Ikke nøl med å søke selv om du ikke treffer på alle punkter, det gjør ikke vi heller.

En siste ting; du lurer kanskje på hva vi kan tilby deg?

 • Talent- og lederprogrammer med både faglig og personlig utvikling i fokus, samt et eget fond som støtter din videreutdanning
 • Fleksibel arbeidstid og -sted
 • Firmahytter på en rekke flotte lokasjoner i Sør-Norge
 • Ekstra ferieuke for småbarnsforeldre med barn opptil 10 år, og for arbeidstakere ved fylte 62 år (utover lovpålagt uke)
 • Treningstilskudd og bedriftsidrettslag (håndball, fotball, klatring, turgruppe m.m.). Her finnes det noe for enhver smak!
 • Gode pensjonsordninger (6% av lønn inntil 7,1G – 18% av lønn mellom 7,1G og 12G)
 • God person- og reiseforsikring, samt behandlingsforsikring


Hvis dette høres ut som noe for deg, ber vi deg legge ved CV og vitnemål. Vi har gått bort fra tradisjonelt søknadsbrev, og ber deg heller svare på ett par spørsmål i søknadsskjema.

Før vi ønsker den rette kandidaten velkommen til oss, vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk og personkontroll i henhold til kraftberedskapsforskriften. I visse rekrutteringsprosesser gjennomfører vi også kredittsjekk. Aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

Avdeling: Drift - Vannkraft
Steder: Askim
Antall stillinger: 1
Arbeidsgiver: Hafslund Eco Vannkraft AS


Om Hafslund

Hver dag går nesten 800 ansatte på jobb i Hafslund for å sikre at Norge har tilgang på ren, fornybar energi – og dette har vi gjort i 125 år!

Det hele startet med vannkraftproduksjon på Sarpsfossen sent på 1800-tallet, og i dag er vi Norges nest største kraftprodusent. Hvert år produserer vi nok strøm til over 2,6 millioner innbyggere fra vannkraften vår. I tillegg er vi størst på fjernvarme – og vi ønsker også å vokse innenfor andre fornybare løsninger for fremtiden som havvind, solenergi, vindkraft og løsninger for grønne byer. Vi jobber for eksempel med å bygge verdens første karbonfangstanlegg for avfallsforbrenning, hvilket vil gjøre oss til et nullutslippselskap.

Vi er stolte over vår fornybare energiproduksjon og vårt bidrag til det grønne skiftet. Vårt mål er en verden i balanse, med fornybart. Derfor investerer vi i mennesker, teknologi og løsninger som driver den grønne omstillingen.

Hafslund
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Askim
Kontakt: Raymond Imerslund
Leder planlegging, fag og prosesstøtte.
Søknadsfrist: 21.02.2024
 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har mer enn 7.000 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Se priser her.

 

Bestill annonsepakke nå