info-img

Hafslund søker Analytiker anskaffelser

Vil du bidra til mer fornybart?

Hafslund har mer enn 80 kraftverk, og forsyner over halvparten av Norges befolkning med ren, fornybar strøm. Vi har de siste årene ferdigstilt seks nye vannkraftverk, og økt produksjonen i eksisterende kraftverk betydelig gjennom oppgraderinger og rehabiliteringer. Og det skal bli mer. De neste ti årene skal vi investere 20 milliarder kroner i ny vannkraft. Mot fremtiden ønsker Hafslund også å vokse også innenfor andre deler av den fornybare verdikjeden, med nye forretningsmuligheter knyttet til elektrifisering, bærekraft og ny produksjon og lagring av fornybar energi med alternative teknologier.

For å lykkes med dette, søker vi nå en person som kan styrke evnen vår til å ta datadrevne beslutninger innenfor anskaffelser, og gi oss enda bedre oversikt og kontroll over forsyningskjeden vår.

Vil du bli en del av bransjens mest inspirerende fagmiljø for anskaffelser?

Hafslund Eco Vannkraft satser på anskaffelser. Vi bygger en ny avdeling som skal sørge for at vi har gode leverandører og gode kontrakter, og som skal forbedre hvordan vi jobber med innkjøp, kontrakter og leverandørrelasjoner. Anskaffelsesavdelingen er et sterkt fagmiljø som består av fem (snart syv) personer med bred, kommersiell, juridisk og teknisk kompetanse. Du vil bli del av laget på et svært spennende tidspunkt. Avdelingen er godt etablert i organisasjonen, samtidig som vi er i startgropen for å utvikle fremtidens anskaffelsesfunksjon. Du vil få stor mulighet til å påvirke dette arbeidet.


Hva vil du jobbe med i stillingen som Analytiker anskaffelser
?
 • Støtte anskaffelser, kontraktsforvaltning og oppfølging av leverandører med innsamling og analyse av data
 • Utvikling og forbedring for å øke datakvalitet og presisjonen i analyser, spesielt gjennom automatisering
 • Formidling av innsikt innenfor anskaffelsesområdet til hele organisasjonen
 • Rapportere indikatorer innenfor anskaffelsesområdet, spesielt indikatorer knyttet til bærekraft i anskaffelser
 • Bidra i avdelingens ressursplanlegging

 

Hos oss vil du bli en del av et team som
 • Er en etterspurt ressurs med en tydelig og viktig plass i organisasjonen: Vi blir involvert i viktige prosjekter, og folk kommer til oss for hjelp. Organisasjonen og ledelsen lytter til oss og ser verdien vi skaper.
 • Har en klar retning, tett knyttet til selskapets strategi: Vi har sammen laget en plan for hvordan vi kan bidra til Hafslunds strategiske satsninger. Vi har klare og ambisiøse mål som er godt forankret.
 • Trives på jobb og har sterkt samhold: Vi har sterk motivasjon og brenner både for innkjøpsfaget og for helheten vi er en del av. Vi prioriterer å jobbe sammen som et lag. Vi har dyp og bred kompetanse – og deler gjerne av den.

 

Kribler det i fingrene etter å søke? Vi ser for oss at

Du er en initiativrik person som trives med å ta ansvar, er nysgjerrig, ansvarsfull og alltid klar for å lære noe nytt. Det er viktig at du har en analytisk tilnærming og klarer å ta sunne og rasjonelle vurderinger. Vi ser også for oss at: 

 • Du har en relevant mastergrad, for eksempel i økonomi og administrasjon, økonomi og ledelse, industriell økonomi eller supply chain management (SCM)
 • Du har 3-6 års arbeidserfaring, gjerne fra konsulentbransjen eller større virksomheter innen energi/fornybar, bygg og anlegg, industri eller finans
 • Du har god erfaring med analyser på innkjøpsområdet
 • Du har svært gode IT-kunnskaper (Excel, PowerBI, PowerPoint, IFS eller andre tilsvarende ERP-systemer)

Det viktigste er ikke hva du har gjort tidligere, men hvem du er. Ikke nøl med å søke selv om du ikke treffer på alle punkter, det gjør ikke vi heller.


En siste ting; du lurer kanskje på hva vi kan tilby deg?
 • Talent- og lederprogrammer med både faglig og personlig utvikling i fokus, samt et eget fond som støtter din videreutdanning
 • Fleksibel arbeidstid og -sted
 • Kantine som gjør at du gleder deg til lunsj hver dag
 • Firmahytter på en rekke flotte lokasjoner i Sør-Norge
 • Ekstra ferieuke for småbarnsforeldre med barn opptil 10 år, og for arbeidstakere ved fylte 62 år (utover lovpålagt uke)
 • Treningstilskudd og bedriftsidrettslag (håndball, fotball, klatring, turgruppe m.m.). Her finnes det noe for enhver smak!
 • Gode pensjonsordninger (6% av lønn inntil 7,1G – 18% av lønn mellom 7,1G og 12G)
 • God person- og reiseforsikring, samt behandlingsforsikring


Hvis dette høres ut som noe for deg, ber vi deg legge ved CV og vitnemål. Vi har gått bort fra tradisjonelt søknadsbrev, og ber deg heller svare på et par spørsmål i søknadsskjema.

Før vi ønsker den rette kandidaten velkommen til oss, vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk og personkontroll i henhold til kraftberedskapsforskriften. I visse rekrutteringsprosesser gjennomfører vi også kredittsjekk. Aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

Hafslund
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Lillehammer, Oslo
Kontakt:

Andreas Hjortland

Leder anskaffelser

Søknadsfrist: 02.06.2024
 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har mer enn 7.500 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Se priser her.

 

Bestill annonsepakke nå