info-img

Hafslund søker Rådgiver vassdragsikkerhet

Vil du spille en sentral rolle i å utvikle våre vassdragsanlegg for fremtidige generasjoner?

Vi er kraftselskapet i Hafslund-konsernet, og er Norges nest største kraftprodusent, med over 80 kraftverk i Sør-Norge. Kraftproduksjon står sentralt hos oss, enten det er fra sol, vann eller vind. I årene som kommer skal vi øke den fornybare produksjonen kraftig. Enten du jobber direkte med driften av våre kraftverk, med kraftmarkedsoperasjoner eller i en støttefunksjon - vil du hos oss bidra til den grønne omstillingen av samfunnet!

Og hva er vel kraft- og energiproduksjon uten dedikerte og kompetente medarbeidere som er klare til å forme fremtiden? Det er her du kommer inn!


Er du motivert til å drive fagområdet vassdragssikkerhet fremover?

Vi i Hafslund søker en ny rådgiver til vårt team innen vassdragssikkerhet. Som rådgiver vil du være en nøkkelperson som støtter våre seks VTA-er og hjelper avdelingsledelsen med å følge opp vårt ansvar for damsikkerhet. Vi ser etter deg som har en formell utdanning som kvalifiserer til framtidig VTA, og vi sørger for at du får den nødvendige erfaringen innen vassdragssikkerhet. Stillingen innebærer en kombinasjon av prosjektering av vassdragsanlegg og befaring og feltarbeid. Du vil bidra til å følge opp konsulenter og leverandører. 

Som rådgiver vassdragssikkerhet i Hafslund håper vi du motiveres av å drive fagområdet fremover og ønsker å heve Hafslunds arbeid med vassdragssikkerhet. Du blir en del av et engasjert team i Avdeling for vassdragsmiljø og -sikkerhet, som jobber nært med Hafslunds ulike forretningsområder.


Hva vil du jobbe med i stillingen som Rådgiver Vassdragssikkerhet?

 • Fagstøtte for VTA
 • Stedfortredende VTA
 • Bistand til leder for damsikkerhet i selskapet
 • Oppfølging av interne utviklingsprosjekter
 • Oppfølging av utbyggingsplaner for dammer og vassdragsanlegg


Hos oss vil du bli en del av et team som

Er nysgjerrig og innovativ: Vi er nysgjerrig og tør å utfordre hverandre. Hos oss er det takhøyde for å prøve ut nye ting, og vi oppmuntrer til å utforske nye tilnærmingsmetoder.


Prioriterer teamarbeid: Sammen er vi sterke! Vi tror på å jobbe sammen og støtte hverandre. Enten det er å løse utfordringer eller å feire suksesser, er vi alltid der for hverandre.

Har faglige diskusjoner: Vi er opptatt av vassdragssikkerhet og hvordan vi kan gi Norge en god damsikkerhet. Vi liker å diskutere ideer og dele kunnskap om hvordan vi kan være mer effektive og miljøvennlige.

 

Kribler det i fingrene etter å søke? Vi ser for oss at

Du er en person som deler vårt engasjement for vassdragssikkerhet. Du er nysgjerrig, ansvarsfull og alltid klar for å lære noe nytt. Du tror på en fremtid hvor bærekraft og sikkerhet går hånd i hånd, og vi tror du kan hjelpe oss med å gjøre det til virkelighet. Vi ser også for oss at du har:

 • Siv.ing. bygg eller maskin fra NTNU eller tilsvarende, gjerne med fordypning innen vassdragsteknikk, hydrologi eller konstruksjonsfag
 • Førerkort klasse B
 • Svært gode norskkunnskaper
 • Du har gjerne noen års erfaring fra konsulentselskap, forvaltning eller anleggsbransjen
 • Sterk motivasjon for å arbeide i fornybarnæringen med utvikling av Hafslunds anleggsportefølje innen vassdragsanlegg

Det viktigste er ikke hva du har gjort tidligere, men hvem du er. Ikke nøl med å søke selv om du ikke treffer på alle punkter, det gjør ikke vi heller.

En siste ting; du lurer kanskje på hva vi kan tilby deg?

 • Talent- og lederprogrammer med både faglig og personlig utvikling i fokus, samt et eget fond som støtter din videreutdanning
 • Fleksibel arbeidstid og -sted
 • Kantine som gjør at du gleder deg til lunsj hver dag
 • Firmahytter på en rekke flotte lokasjoner i Sør-Norge
 • Ekstra ferieuke for småbarnsforeldre med barn opptil 10 år, og for arbeidstakere ved fylte 62 år (utover lovpålagt uke)
 • Treningstilskudd og bedriftsidrettslag (håndball, fotball, klatring, turgruppe m.m.). Her finnes det noe for enhver smak!
 • Gode pensjonsordninger (6% av lønn inntil 7,1G – 18% av lønn mellom 7,1G og 12G)
 • God person- og reiseforsikring, samt behandlingsforsikring


Hvis dette høres ut som noe for deg, ber vi deg legge ved CV og vitnemål. Vi har gått bort fra tradisjonelt søknadsbrev, og ber deg heller svare på et par spørsmål i søknadsskjema.

Før vi ønsker den rette kandidaten velkommen til oss, vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk og personkontroll i henhold til kraftberedskapsforskriften. I visse rekrutteringsprosesser gjennomfører vi også kredittsjekk. Aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

Hafslund
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Oslo, Askim, Lillehammer, Gol
Kontakt:

Halvor Kr. Halvorsen, Leder vassdragsmiljø og -sikkerhet

Søknadsfrist: 11.08.2024
 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har mer enn 7.500 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Se priser her.

 

Bestill annonsepakke nå