info-img

Lucerna søker senioringeniør/ingeniør

Vil du ha ansvar for store utviklingsprosjekter i Hammerfest regionen?

Lucerna er en del av Hammerfest Energi-konsernet og er er ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i sitt område, med hovedkontor i Hammerfest. Nå søkes det etter senioringeniør til vår nyetablerte nettavdeling, som skal styrke oss i vårt viktige samfunnsoppdrag, og ikke minst spille en sentral rolle i vår jobb som tilrettelegger for det grønne skiftet. Nettavdelingen har ansvar for planlegging og utbygging i vårt kraftnett.

Vi har oppgaver innenfor store prosjekter, blant annet «Skaidi-Hammerfest» (54 kilometer lang 420 kV ledning mellom Skaidi og Hyggevatn i Hammerfest kommune). I tillegg vil vi ha en sentral rolle i nye prosjekter som inkluderer nytt havnekvartal i sentrum av Hammerfest og oppgradering av vårt regional- og distribusjonsnett.

Kanskje har du den rette kompetansen og trigges av å utvikle deg selv og arbeidsplassen? Da tror vi du kan komplementere oss på en ypperlig måte.

Arbeidsoppgaver

  • Du skal ha et blikk for utvikling og planlegging i de kommende årene i samarbeid med andre aktører i regionen
  • Planlegge optimal bruk av eksisterende kraftnett og se på nødvendige oppgraderinger
  • Prosjektledelse og planlegging av utbyggingsprosjekter
  • Langsiktig forvaltning av nettanleggene
  • Være kontaktledd mot større kunder og myndigheter
  • Utarbeide langtidsplaner for regional- og distribusjonsnettet
  • Nettanalyser i vårt regional- og distribusjonsnett

Din bakgrunn

  • Sivilingeniør innen energi og miljø eller Ingeniør innen elkraftteknikk eller tilsvarende
  • Det er en fordel med erfaring innen forvaltning/planlegging av nettanlegg på distribusjon- og/eller regionalnettsnivå

Hvem ser vi etter

Vi ser etter deg som er motivert til å utvikle organisasjonen og styrke vårt samfunnsoppdrag. Du må kunne løfte blikket og se framover, ta beslutninger og vise gjennomføringsevne. Organisasjonen er i en endring og du vil bidra i dette arbeidet. Stillingen krever struktur og analytiske evner. Samarbeid og teamfølelse er viktige egenskaper du har med deg inn, samt at du beherske norsk språk godt, god skriftlig fremstillingsevne.

Stillingstype: 100 % fast stilling

Arbeidssted: Hammerfest

Søknadsfrist: 9. juni

Kreativ Industri AS bistår Lucerna med rekruttering. For spørsmål om prosess, ta kontakt med ansvarlig rekrutterer Knut-Arne Iversen på telefon 918 24 844. For spørsmål om stillingen, ta kontakt med nettsjef Robert Balteskard 980 78 691.

I kraftberedskapsforskriften er det strenge krav til å ha kontroll på hvem som har tilgang til kraftsensitiv informasjon og adgang til kritiske anlegg. Vi gjennomfører derfor bakgrunnssjekk avsøkere som vi ønsker å gi et jobbtilbud til. Bakgrunnssjekken består blant annet av identitetssjekk, verifisering av arbeidsforhold og utdanning, samt åpent kildesøk.


Lucerna er en del av Hammerfest-Energi konsernet og sammen har vi en historie som går hele veien tilbake til 1891. Siden vår spede begynnelse har det å med å bygge lokalsamfunnet rundt oss vær en viktig del av hvem vi er. Har du hørt historien om at Hammerfest var første kommune i Nord-Europa med elektriske gatelys? Det var vi som sørget for at det ble lys og det er noe som fortsatt er viktig for oss. Lys i og mellom husene. Lucerna er i seg selv et rendyrket nettselskap og vi er ansvarlige for ca.1280 km med luftlinjer og landkabler, samt ca.18 km sjøkabler. Vi er ansvarlig for bygging, drift og vedlikehold av strømnettet i hele Hasvik kommune og mesteparten av Hammerfest kommune.

Lucerna
Stillingstype: Fast
Arbeidssted: Hammerfest
Kontakt:

Knut-Arne Iversen

Rekrutterer

Søknadsfrist: 23.06.2024
 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har mer enn 7.500 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Se priser her.

 

Bestill annonsepakke nå