Har du lyst til å være strategisk rådgiver i et av Norges største fornybarselskaper?


Søknadsfrist

Søknadsfrist: 26.11.2023.

Stillingstittel

Strategisk rådgiver


Om stillingen og arbeidsgiveren

Hafslund jobber for en verden i balanse med fornybart. Vi har i over hundre år bygget opp Norges nest største vannkraftportefølje. Vekst i fornybar energiproduksjon er en av våre viktigste strategiske fokusområder fremover, og vi skal fortsette å vokse innen vannkraft, men også innen andre energikilder som havvind, sol og landvind. Videre er vi Norges største leverandør av fjernvarme. Vi leverer varme basert på spillvarme, samt kjøling basert på Oslofjorden, til Oslos befolkning.

Et av de mest ambisiøse prosjektene vi jobber med, er å lagre og fjerne karbon - når vi får til dette vil vi være et nullutslippsselskap. Hafslund står i spissen for å akselerere overgangen til morgendagens smarte, grønne samfunn ved bruk av fornybar energi, varme og kjøling, elektrifisering, batterier og digital infrastruktur.

Hafslund konsernet består av tre datterselskaper, som fokuserer på vannkraft, fjernvarme/kjøling og vekst innen nye områder og investeringer.

Nå har du muligheten til å bli en del av strategiavdelingen som leder den strategiske agendaen til et av Norges mest spennende fornybarkonsern. 

Hva vil du jobbe med som strategisk rådgiver i Hafslund?
 

Å være strategisk rådgiver i Hafslund er en sjelden mulighet til å komme på innsiden av avdelingen som driver konsernets strategiske utvikling. Avdelingen er ansvarlig for å videreutvikle vår konsernstrategi, og kontinuerlig forbedre den i tråd med interne og eksterne forutsetninger. Din innsikt og analytiske evner vil være avgjørende for å, sammen med avdelingen og øverste ledelse i konsernet, identifisere strategiske muligheter og utfordringer som vil lede konsernet fremover.

I Hafslund har hvert datterselskap sin egen selskapsstrategi, som tar utgangspunkt i konsernets strategi og forventninger. Som strategisk rådgiver i Hafslund vil du også, støtte ett eller flere av datterselskapene med deres strategiske agenda.

I Hafslund tenker vi at en strategi først har verdi når alle ansatte forstår hva strategien betyr og ønsker å jobbe for målene i strategien. En viktig del av strategiavdelingens rolle er å fasilitere prosesser for involvering, forankring og operasjonalisering av strategi, mål og handlingsplaner i datterselskapene med de administrerende direktørene som kunder.

Som strategisk rådgiver hos oss sitter du tett på alle beslutninger som blir tatt. Du får bred forretningsforståelse og mulighet til å påvirke og videreutvikle deg både faglig og personlig.

Hos oss vil du bli en del av et team med stort engasjement og ønske om å få til ting sammen. Strategiavdelingen finner du enten i workshops eller i en teamssone i 10. etasje. Du vil både finne støtte og utfordring i dette teamet. Stillingen rapporterer til konsernets strategidirektør.

Hafslund er et spennende konsern som byr på mange muligheter. Rollen som strategisk rådgiver vil gi deg innsikt i hele konsernet og vil være et springbrett for nye utfordringer og muligheter hos oss.

 

Hvem er du?

For å kunne lykkes i denne rollen tror vi at du har erfaring med strategisk arbeid. Du trives med at arbeidshverdagen og oppgavene er i stadig utvikling og engasjeres av å stå overfor nye utfordringer. Du kommuniserer godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk. Du trives med å ha mange baller i luften, og er god på prioritering. Du har en analytisk side og liker å jobbe strukturert når det må til.

Du kan også fasilitere gode prosesser med mange deltakere for å sikre bred involvering og at de rette diskusjonene finner sted. Du har godt humør, bidrar til positiv stemning i teamet, og er en relasjonsbygger.

 

En siste ting; du lurer kanskje på hva vi kan tilby deg?

 • Hafslund er et fornybarselskap med 100% fornybar energiproduksjon. Hos oss vil du jobbe i den kanskje viktigste sektoren for overgangen til et rettferdig netto nullutslippssamfunn
 • Læring og utviklingsmuligheter internt, inkludert kontinuerlig lederutviklingsprogram
 • Fleksibel arbeidstid og –sted
 • Kantine som gjør at du gleder deg til lunsj hver dag
 • Firmahytter på en rekke lokasjoner i Sør-Norge
 • Treningstilskudd og bedriftsidrettslag (håndball, fotball, klatring, turgruppe m.m.). Her finnes det noe for enhver smak!
 • Gode pensjonsordninger i tråd med kraftbransjen (6% av lønn inntil 7,1G – 18% av lønn mellom 7,1G og 12G)
 • Mulighet for dekning av videreutdanning gjennom eget personalutviklingsfond 

  Hvis dette høres ut som noe for deg, ber vi deg om at du legger ved CV, vitnemål og relevante attester i søknaden. Før vi ønsker den rette kandidaten velkommen til oss, vil vi gjennomføre en bakgrunnssjekk og personkontroll i henhold til kraftberedskapsforskriften.

Søknadsfrist: 26.11.2023

Arbeidsgiver: Hafslund

Sted: Oslo

Stillingstittel: Strategisk rådgiver

Stillinger: 2

Heltid / Deltid: Heltid

Ansettelsesform: Fast

Stillingsprosent: 100

 

Hver dag går nesten 800 ansatte på jobb i Hafslund for å sikre at Norge har tilgang på ren, fornybar energi - og dette har vi gjort i 125 år!

Det hele startet med vannkraftproduksjon på Sarpsfossen sent på 1800-tallet, og i dag er vi Norges nest største kraftprodusent. Hvert år produserer vi nok strøm til over 2,6 millioner innbyggere fra vannkraften vår. I tillegg er vi størst på fjernvarme - og vi ønsker også å vokse innenfor andre fornybare løsninger for fremtiden som havvind, solenergi, vindkraft og løsninger for grønne byer. Vi jobber for eksempel med å bygge verdens første karbonfangstanlegg for avfallsforbrenning, hvilket vil gjøre oss til et nullutslippselskap.

Vi er stolte over vår fornybare energiproduksjon og vårt bidrag til det grønne skiftet. Vårt mål er en verden i balanse, med fornybart. Derfor investerer vi i mennesker, teknologi og løsninger som driver den grønne omstillingen. 

 


Arbeidssted

Oslo


Stillingstype

Fast.


Kontaktinfo

Elise Horn

Konserndirektør strategi

Telefon: +47 96 23 90 99


Søk på stillingen

Klikk her for søke på stillingen.


 

BESTILL STILLINGSANNONSE NÅ!

Europower har omkring 6000 digitale abonnenter som betaler for å holde seg oppdatert om det som skjer i energibransjen.

Denne målgruppen treffer du ved å annonsere ledige stillinger på Europower.no.

 

Kontaktinformasjon

For bestilling av annonse, informasjon eller tilbud, ta kontakt med HS Media:

Mail: europower@hsmedia.no

Karoline Gran Kluge, TLF: 400 73 125

Stillingsannonse BASIS

En stillingsannonse med organisk deling på Facebook

9.500,-

NOK ekskl. mva.

 • Stillingsutlysning på Europower.no
 • Annonse i stillingskarusell på Europower.no
 • Stillingen deles i nyhetsbrev
 • Stillingen deles organisk på Facebook med boost

Stillingsannonse - FOKUS

En optimalisert stillingsannonse med ekstra eksponering i sosiale medier og annonsering

16.000,-

NOK ekskl. mva.

 • Stillingsutlysning på Europower.no
 • Annonse i stillingskarusell på Europower.no
 • Stillingen deles i nyhetsbrev
 • Stillingen deles organisk på Facebook
 • Stillingen deles som betalt annonse i Meta med eget grafisk design for å treffe utvidet målgruppe.
 • Stillingen deles som betalt annonse LinkedIn med eget grafisk design for å treffe utvidet målgruppe.
 • Deles i FB gruppen Europower Jobb

Stillingsannonse - PREMIUM

En optimalisert stillingsannonse med ekstra mye oppmerksomhet og promotering til den riktige målgruppen.

25.000,-

NOK ekskl. mva.

 • Stillingsutlysning på Europower.no
 • Annonse i stillingskarusell på Europower.no
 • Stillingen deles i nyhetsbrev
 • Stillingen deles som betalt annonse i Meta med eget grafisk design for å treffe utvidet målgruppe.
 • Stillingen deles som betalt annonse i LinkedIn med eget grafisk design for å treffe utvidet målgruppe. Deles i FB gruppen Europower Jobb
 • 1 uke med bannerannonse skyskraper på Europower.no (desktop). Størrelse 300x600 piksler. Vises på minimum 1/5 av alle redaksjonelle saker.

Stillingsannonse - ÅRSAVTALE

Få en ekstra god avtale avhengig av forpliktet volum.

N/A

NOK ekskl. mva.

Ved flere stillinger i løpet av et år vil det være mulig å inngå en årsavtale med trinnvis rabatt avhengig av

forpliktet volum.
Ta kontakt med selger for tilbud.

 

Bestill annonsepakke nå